EGENKONTROL

Vil I selv stå for at udføre p-kontrol på jeres arealer, så kan det klares med vores app til IOS og Andorid. Vi fremsender p-afgifter, som hurtigt og let udfyldes når en afgift oprettes. Resten af inddrivelsen sørger vi for og kompenserer jer for de ulovlige parkeringer.

Læs Mere

KOMBILØSNING

Vil det passe jer bedst at stå for det meste af p-kontrollen selv, men eksempelvis få os til at klare den om natten, i ferier eller andet – så er en kombiløsning nok noget for jer. Vi fastsætter rammerne for hvem der klarer hvad, så I altid er sikre på at det går som I ønsker det.

LÆS MERE

VAGTKONTROL

Parkeringskompagniet har landets bedst dækkende p-kontrol og tilbyder vagtkontrol alle døgnets timer, hele året rundt. P-kontrollen udføres af uddannede og uniformerede vagter. Dette sikrer en effektiv kontrol, samt skaber tryghed omkring pladsen.

LÆS MERE

SÅDAN KOMMER I I GANG

Indledende tlf-/møde med os
Godkendelse af skilteplan og kontrakt
Skiltemontering og brugeroprettelse
Parkeringskontrol kan påbegyndes

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med en god p-løsning

OPTIMERING AF P-PLADSER

Hvis I går med tanker om at få streget nye p-båse op, skifte jeres gamle p-skilte ud eller ønsker I at
få digitaliseret p-tilladelser og gæstebilletter, hjælper vi. Er der tale om nybyggeri, så deltager vi gerne i processen fra start og vi kan også hjælpe med
etablering af p-løsninger på private fællesveje, som har modtaget de nødvendige godkendelser fra
kommunen.

UDLEJNING

Ønsker I at udleje ledige p-pladser på kortere eller længere basis eller åbne op for salg af p-billetter via EasyPark og andre udbydere, så kan vi klare det for jer.
I bestemmer prisen, og hvornår udlejning kan ske, og vi sørger for at der bliver solgt nogle billetter.
Uanset om I har et par enkelte pladser eller et større areal, så kan der være gode penge at tjene på den store efterspørgsel.
Med egenkontrol eller vagtkontrol fra os er I sikre på, at uvedkommende parkeringer ikke finder sted uden konsekvens.

KAMERALØSNING

Ønsker I at høre mere om mulighederne for opsætning af fuldautomatiske kameraløsninger, så kontakt os endelig. Vi tilbyder en lang række muligheder for etablering af et billet- og kontrolsystem. Kameraløsninger er gode til pladser, hvor man ønsker kontrol hele døgnet, og kan suppleres med vores overordnede løsninger for at skabe den mest effektive p-håndtering.

“P-branchen har i mange år været ufleksibel og ude af stand til at innovere sig, dette har vi nu lavet om på.”

Kasper Daae • Partner